Sportsskilte og beklædning

Forældre til unge atleter viser ofte deres støtte til deres spillere ved at medbringe sportsskilte til kampene. Disse skilte opmuntrer børnene til at blive ved med at spille og minder dem om, at deres hårde arbejde vil betale sig.

Digital skiltning er et vigtigt værktøj i store sportsanlæg som f.eks. stadioner eller arenaer. Det giver de besøgende nyttige oplysninger om deres placering, billetpakker og meget mere.

Lærredsskilte

Lærredsskilte giver dit branding et moderne look, og de er også nemme at vedligeholde. Du skal blot tørre dem af med en blød hvid klud, der er gennemvædet af blødt sæbevand. De kan også lamineres for at få ekstra styrke for at beskytte farverne, give ekstra slidstyrke og øge den kemiske modstandsdygtighed.

Disse skilte er fantastiske til at vise dit yndlingshold eller din yndlingsatlet i dit hjem eller på dit kontor. De kan også bruges som et fokuspunkt for at henlede opmærksomheden på et område i rummet. De kan endda være en betænksom gave til en sportsfan. Det store udvalg af design og størrelser betyder, at du kan finde det perfekte skilt, der passer til dit rum. Du kan også personliggøre dit skilt ved at tilføje tekst for at vise din støtte til et bestemt hold eller en bestemt sportsudøver. Det gør dit skilt unikt og mere betydningsfuldt. Materialet og trykprocessen af høj kvalitet sikrer, at dit skilt vil holde i mange år fremover. Det er ideelt til langvarig brug og områder med stor trafik.

Yard Letters

Sportsgårdsskilte er en sjov måde at opmuntre holdånd og fejre individuelle atleter på. De kan også bruges til at promovere velgørenhedsløb og bilvask, annoncere prøver og turneringer eller endda blot heppe på hjemmeholdet.

Skolerelaterede sportsgrene kan promoveres over for de studerende tilskuere med farverige skoleidrætsbannere, der er tilpasset til at inkludere skolens maskot og vise de relevante skolefarver. eSigns skoleidrætsdesigns er nemme at tilpasse og kan indeholde ethvert sportsbudskab, du ønsker at kommunikere.

Disse store begivenhedsbogstaver er præcisionsskåret af 4 mm coroplast, en holdbar plastplade, der kan holde til længerevarende udendørs fremvisning. De er trykt med UV-beskyttet blæk, der sikrer levende farver. Det er nemt og hurtigt at samle de store plænebogstaver med de medfølgende metalpæle, som blot skal skubbes ned i jorden.

Skumfingre

Uanset om du er vært for en sportsbegivenhed eller ønsker at pifte din egen personlige jubeloplevelse op, kan skumfingre tilføje et sjovt flair og en masse energi til enhver lejlighed. Disse overdimensionerede skumnyheder kan specialtrykkes med holdlogoer og maskotbilleder, og de er en fantastisk måde at vise støtte til dit yndlingshold på.

Selv om Steve Chmelar ofte bliver krediteret for at have fundet på ideen om den gigantiske skumfinger, var det faktisk Geral Fauss, der først introducerede konceptet for offentligheden. Han fik ideen til #1-fingeren, da han deltog i high school-fodboldkampe på Cy-Fair i Houston tilbage i 1978. Han bad industrikunstklubben om at lave endimensionale overdimensionale fingre til ham, som blev et stort hit.

Skumfingre er en fantastisk tilføjelse til enhver sportsbegivenhed eller rally, og de kan tilpasses med dit firmalogo for at hjælpe med at sprede budskabet om din virksomhed. De kan også bruges til salgsfremmende arrangementer som f.eks. messer for at hjælpe med at holde din virksomheds navn i fokus blandt potentielle kunder og klienter.

Beklædning

Beklædning er tøj, herunder kostumer, kjoler, skjorter, bukser, sokker, undertøj og sko. Det kan også henvise til et skibs udstyr eller indretning, f.eks. rigning, ankre og kanoner. Andre synonymer er tøj, kjole, habitter og vesture.

Vejvisnings- og vejvisningsskilte er nyttige redskaber til stadioner, arenaer og andre sportsbegivenheder for klart at markere rygeområder, forskellige parkeringspladser, toiletter, siddepladser og koncessioner. Disse kan forbedre publikums oplevelse og skabe en følelse af organisering for dem, når de træder ind på stedet.

Digital skiltning kan være med til at lokke fans ind med prangende reklamer, der sælger nye memorabilia, billetpakker og andre særlige tilbud. De kan også vise højdepunkter og videoer, der tiltrækker publikum, for at sætte gang i energien, før kampen starter. Disse typer skilte kan være en fantastisk måde at øge interessen fra fans og indtægterne for dit hold på. De kan også bruges til at fremme indsamling af midler til fordel for dit hold eller dine spillere, f.eks. ved velgørenhedskørsler og bilvaskninger.