Link til Halbooking

GUIDE TIL TILMELDING.

1. Gå ind på hjemmesiden: www.fmk.halbooking.dk

2. Vælg HAL/FORENING øverst til højre - Find Carl Nielsen Hallen - Find Nr. Lyn Fodbold.

3. Er spilleren ikke oprettet som bruger i halbooking, så klik på "NY BRUGER" og udfyld felterne med spillerens oplysninger.

OBS! det er vigtigt, at det er spilleren, der bliver oprettet og ikke f.eks. en forælder, da det ellers vil være forælderen, der vil komme til at fremgå af holdlisterne m.v. Man kan dog fint bruge forældrenes mailadresse til oprettelsen. Hver enkelt spiller skal således oprettes hver for sig.
Du vil kort efter modtage en mail som bekræftelse på oprettelsen som bruger.

Er spilleren allerede oprettet, f.eks. fordi man går til svømning i Ringe Svømmeklub, skal der blot logges ind i øverste højre hjørne, med eksisterende bruger-id og adgangskode.

4. Klik på "Holdoversigt" og vælg det hold spilleren skal tilmeldes. Klik på "Tilmeld dig hold"

5. klik på "Læg in indkøbskurv" og klik på "Til betaling", hvorefter du kommer til betalingssiden, hvor der skal indtastes dankortoplysninger.

6. Du får herefter en mail som bekræftelse på din tilmelding, såfremt du har valgt dette i din bruger profil

Vi foretrækker direkte tilmelding, men der er mulighed for at indbetale direkte til klubbens konto 6810 1107651. Som meddelelse skal angives brugerID og hold. Navn på hold og pris kan findes i ”Holdoversigt” 

Forudsætning for at deltage i kamp er at kontingent er betalt

Udmeldelse sker automatisk ved endt sæson. Af hensy til holdtilmelding giv da venligst besked til trænerne hvis du ved at dit barn ikke kommer til næste sæson.

Spillercertifikat

Har du spørgsmål angående spillercertifikat så kontakt bestyrelsen