Fredag den 27. juni 2014 kl. 17.00 var der igen afgang til Ikast Cup. 7 hold - 74 spillere og 14 trænere stod forventningsfulde klar til weekendens kampe. Spillerne blev indkvarteret på deres egen skole cirka 15 minutters gang fra de mange baner, der var kridtet klar til kamp. Kampene var fordelt over lørdag og søndag. Lørdag morgen kl. 8.00 gik det løs og de sidste kampe sluttede først hen ad spisetid. Nogle kampe blev vundet og andre tabt, men overalt var stemningen rigtig god. Lørdag aften, efter et velfortjent bad og et måltid mad, var der dømt hygge for både spillere og trænere. Lommepengene skulle brændes af og de omkringliggende butikker blev vel besøgt. Alle spillere blandede sig med hinanden og der blev selvfølgelig også spillet lidt hyggefodbold på tværs af holdene.

 I løbet af søndag formiddag blev det for alvor spændene idet 3 hold kvalificerede sig til at spille om bronze. U11 piger, U15 piger og U15 drenge var alle i tætte kampe og de to sidstnævnte måtte i straffe for at få en afgørelse. Alle 3 hold sejrede og kom dermed på podiet med super fine bronzemedaljer om halsen. Stort tillykke til alle hold.

For forældrene var der mulighed for overnatning på campingområdet og her var der en flok der havde slået lejer. Også her blev der hygget på tværs af holdene. Måske vi kan få flere med på ideen til næste år?? En hel del forældre havde valgt at tage turen frem og tilbage for at følge holdene. Uanset hvordan man som forældre havde valgt at deltage eller havde bidraget med diverse lækkerier, er det endnu engang dejlig at se så mange engagere sig i klubbens aktiviteter.

Alt i alt – trods trætte spillere, trænere og forældre og en enkelt skade i form af en brækket ankel, har det været en fin Ikast Cup – vi satser på at vende tilbage igen i 2015.