Fodbold Fitness for Kvinder

Det gode fra fitness og det sjove fra fodbold

Fodbold Fitness for kvinder er et motionstilbud kun for kvinder, der kombinerer fitness og fodbold.
Måske har du aldrig selv spillet fodbold, og måske har du spillet for mange år siden. Bolderfaringen er ikke så vigtig, for med Fodbold Fitness får du nu muligheden for selv at lege dig i form med Danmarks nationalsport på en fleksibel og social måde.

Undersøgelserne har vist, at fodbold kombinerer det bedste fra flere motionsformer, styrketræning, intervaltræning og udholdenhedstræning, og derfor er en optimal idrætsform i forhold til at for-bedre den fysiske form og forebygge livsstilssygdomme for utrænede mænd og kvinder i alle aldre. Fodbold er en intens og alsidig træningsform der både forbedrer konditallet, nedsætter fedtprocenten og styrker muskler og knogler, samtidig med, at deltagerne føler sig underholdt og ikke oplever en særlig hård belastningsgrad.

Træningsdagen er ikke besluttet 

fodboldbanerne ved Carl Nielsen hallen, hvor en Fodbold Fitness konsulent fra DBU vil komme og vise os hvordan vi skal træne og derefter følge holdet i de kommende sæsoner. Træning i den første sæson er gratis. Mød op i træningstøj der må blive beskidt og træningssko, fodboldstøvler er ikke et must men godt at have på for at stå bedre fast.

Tilmelding via Facebook: Nr. Lyndelse/Søby Fodbold Fitness

Eller til Ulla Holm på mail eller mobil: 28932577

 

Vi ses til god træning, sjov og masser af frisk luft.