Læs om hvordan det er at være dommer for ungdomsholdene i klubben, måske var det noget for dig. Klubben mangler dommere, så hvis det har vagt din interesse, så konktakt en fra bestyrelsen, så hjælper vi dig gerne i gang.

Hanne Sandberg:

Jeg har valgt, at hjælpe fodboldklubben med at dømme nogle børne-/ungdoms kampe,  7 mands.– Det er faktisk ret sjovt at være en del af – Børnene kæmper alt det bedste de har lært, trænerne vejleder og guider ungerne det bedste de har lært – Forældrene (hvis der overhovedet er nogle !) er også gode til at heppe på spillerne.

Det at være ”pige dommer”  er nok ikke så almindeligt – Er flere gange blevet mødt med følgende kommentar: ”Er det dig som skal være dommer ? – har du de gule og røde kort med ?”

Det at dømme en 7 mands børne- ungdomskamp kræver ikke den store ”dommereksamen”, man skal naturligvis være klar på reglerne og så synes jeg, det er vigtigt, at tage hensyn til spillerne og deres spilforståelse – evt. komme med for forklaring på, hvad man har fløjtet for.

Ved vi godt kunne bruge nogle flere hænder til at dømme klubbens hjemmekampe. Så kom bare ud af busken – det er faktisk ikke så farligt.

En opfordring mere – Kære forældre: Kom nu op på banerne og hep på ungerne – det kan de vældigt godt lide :-)