BLEV EN SPORTSSTJERNE - Hvorfor nogle sportsstjerner er længere tid om at nå til tops

De fleste sportsstjerner har dyrket deres sport fra en ung alder og har ofte specialiseret sig i den som teenagere. Men der er nogle få atleter, som er lidt længere tid om at nå dertil, hvor de gerne vil være.

For eksempel begyndte baseballspilleren Ben Johnson ikke at spille, før han var i tyverne. Han fortsatte med at have en ret bemærkelsesværdig karriere.

Kom godt i gang

Mange atleter begynder at dyrke deres sport i en ung alder, men andre er længere tid om at nå toppen af deres sport. Bokseren Bernard Hopkins begyndte f.eks. sin karriere, mens han sad i fængsel, og nåede først til de store ligaer som 24-årig.

Konkurrencen er benhård i de fleste sportsgrene, så du bliver nødt til at arbejde hårdt og være beslutsom, hvis du vil være sportsstjerne. Og det er også vigtigt at følge med i skolen! Det er svært at komme ind på college med dårlige karakterer.

At få en masse penge er en af de største fordele ved at være sportsstjerne!

Øvelse gør mester

Der er meget sandhed i ordsproget "øvelse gør mester". Hvis du vil være god til noget, skal du øve dig. Men det er ikke let at lære noget nyt og blive god til det med det samme. Heldigvis kan BECOMES A sport STAR hjælpe dig med at nå dine mål ved at opdele læringen i håndterbare trin, som du kan gennemføre over tid.

De fleste sportsstjerner har praktiseret deres discipliner siden barndommen og bryder ofte igennem på scenen i deres teenageår. Men nogle atleter har været længere tid om at nå til tops, f.eks. Bernard Hopkins, som startede sin professionelle karriere i fængsel og havde en hård start i boksning.

Et randomiseret kontrolleret pilotforsøg er i øjeblikket i gang for at finde ud af, om elever, der deltager i BECOMES A sport STAR, vil få højere testresultater, bedre fremmøde og større sandsynlighed for at blive opgraderet til tiden, sammenlignet med deres jævnaldrende, der ikke deltager.