Hvad er et personligt horoskop?

Et personligt horoskop kan være et nyttigt redskab til at hjælpe dig med at forstå din egen adfærd. Det kan hjælpe dig med at forstå dine egne styrker og svagheder og finde ud af, hvordan du ligner andre. Denne artikel forklarer, hvad et personligt horoskop er, og hvordan du kan få et.

Astrologisk portræt af en person

Astrologiske portrætter af en person kombinerer kunst og videnskab for at beskrive deres unikke træk og karaktertræk. De fremhæver en persons Aura, Silhuet, Fine Details og Sjæl. Denne type portræt kan oprettes ved hjælp af fødselsdata, men kan også oprettes uden. Der findes flere typer af astrologiske portrætter:

Astrologiske portrætter af en person er nyttige værktøjer til personlig udvikling. De er nyttige til at identificere mønstre og forklare adfærd, der ikke synes at have noget med en persons fødselshoroskop at gøre. Disse astrologiske portrætter kan også hjælpe med at identificere gentagne mønstre, der fører til fiasko eller succes i livet.

Stjernetegn

Stjernetegn spiller en vigtig rolle i et personligt horoskop. I et personligt horoskop har hvert tegn sin egen hersker, og den planet, der er forbundet med det, udøver mere indflydelse end de andre planeter. Denne kombination af faktorer bidrager til et tegns personlighed. De traditionelle planeter, såsom solen og månen, tjener mere end ét tegn.

Der er tolv stjernetegn. De har omtrentlige start- og slutdatoer samt klassiske og moderne styrer. For eksempel begynder Vædderens tegn ved Vædderens første punkt, hvor Solen befinder sig ved martsjævndøgn. Den præcise dato ændrer sig fra år til år, men ligger som regel mellem den 19. og 21. marts. Tegnene er også nummereret fra 0 til 11.

Huse i fødselshoroskopet

Husene i fødselshoroskopet repræsenterer forskellige aspekter af dit liv. For eksempel hersker det første hus over dit ydre udseende og dine første bestræbelser. Det første hus har også det stjernetegn, der styrer det, kendt som ascendant. Dette hus er vigtigt, fordi det bestemmer, hvordan du viser dig for verden, og hvordan andre opfatter dig.

Natalhoroskopets huse fortæller, hvor energien fra hver planet i dit horoskop udspiller sig. Der er tolv huse. Hvert af dem styrer et bestemt område af dit liv samt visse relationer, idéer og livsforhold. Det første hus, eller Ascendanten, er det vinkelformede hus.

Transits

Transitter i det personlige horoskop kan være lidt skræmmende, især når de er fra planeten Pluto. Disse transitter kan være ret psykologiske og kan handle om visse overbevisninger eller mønstre, der skal dø. Følgende er en eksempelrapport for en person født den 20. juni 1968 i Los Angeles, Californien, USA.

Transitter kan have en betydelig effekt på dit liv. De kan ændre dine parforholdsmønstre, dit helbred eller dit humør. Planeter i transit over fødselshoroskopet kan give muligheder for udvikling.

Personlige horoskoper

Personlige horoskoper er en måde hvorpå du kan få en dybere forståelse af dit fødselshoroskop. Disse horoskoper indeholder personlige detaljer om dig, som vil hjælpe astrologen med at give dig de mest præcise forudsigelser. Astrologi har eksisteret i århundreder og har bevist, at der er korrelationer mellem begivenheder på himlen og begivenheder i menneskers liv. Personlige horoskoper kan hjælpe dig med at finde ud af dit formål i livet, og du kan endda få forudsigelser for din fremtid.

De fleste af disse apps kræver, at du indtaster visse personlige oplysninger for at få dit horoskop. For eksempel vil DailyHoroscope spørge dig om din nuværende placering. For AstroSage Kundli skal du oplyse din nuværende adresse.